Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Curaçao - sambal van promente

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Curaçao
sambal van promente
Bahan-bahan:
ingrediënten:
50 promente alle kleuren
6 sjalotten
5 vleestomaten
4 teentjes knoflook
1 theel trassi
1 eetl zout
250 ml olie
500 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de promente in het water totdat deze zacht zijn geworden en laat deze daarna uitlekken. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten behalve de olie fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de pasta zachtjes onder voortduren roeren, net zolang totdat al het vocht is verdampt, de olie weer vrijkomt en het een dikke massa is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015732