Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Curaçao
sambal van promente
Bahan-bahan:
ingrediënten:
50 promente alle kleuren
6 sjalotten
5 vleestomaten
4 teentjes knoflook
1 theel trassi
1 eetl zout
250 ml olie
500 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de promente in het water totdat deze zacht zijn geworden en laat deze daarna uitlekken. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten behalve de olie fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de pasta zachtjes onder voortduren roeren, net zolang totdat al het vocht is verdampt, de olie weer vrijkomt en het een dikke massa is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530