banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sate padang asli - rundvlees sate met zurige saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sate padang asli
rundvlees sate met zurige saus

bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
4 jeruk purut blaadjes
1 sereh stengel
2 asam kandis
1 theel zout
500 ml water
2 eetl rijstmeel
sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
2 eetl ketumbar
1 theel peper
1 theel jinten
9 sjalotjes
2 cm kunyit
2 cm jahe
2 cm laos
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Rooster de ketumbar en de jinten droog in een koekepan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in kleine blokjes.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de bumbu, de sereh, de jeruk purut blaadjes, het zout en de asem kandis toe en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en voeg het rijstmeel toe en kook het geheel verder totdat de saus gebonden is.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze bruin boven een houtkoolvuurtje. Giet de saus over de stokjes, bestrooi deze met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413977