Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Daging Masak Rempah - rundvlees in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Masak Rempah
rundvlees in een pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
4 jeruk purut blaadjes
2 kruidnagels
2 cm kaneel
1 sereh stengels
1 theel zout
1/4 theel peper
500 ml runderbouillon
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 groene lomboks
6 groen rawits
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
2 cm kunyit
2 cm laos
1/2 theel ketumbar
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 2 cm en plet deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut, de kruidnagel, de kaneel en de sereh voor 5 minuten. Voeg dan het vlees, de peper en het zout toe en meng alles goed. Voeg de bouillon toe en kook het geheel zachtjes totdat het vlees gaar is. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411074