banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Rebung
rundergehakt met bamboescheuten en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundergehakt
1 blok tahu
100 gr bamboescheuten
4 teentjes knoflook
1 ui
3 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel chinese 5 kruiden
100 ml water
2 eetl olie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in in 2 cm dikke plakken en dan schuin doormidden. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij. Hak de knoflook en de lomboks fijn en snijd de ui in dunne reepjes.
Verhit in een pan de 2 eetl olie en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak deze rul. Dan de bamboescheuten, de kecaps, de oestersaus, de 5 kruiden toevoegen en de peper en meng alles goed. Giet het water erbij en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen todat de saus in ingedikt.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329368