Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Daging Masak Rebung
rundergehakt met bamboescheuten en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundergehakt
1 blok tahu
100 gr bamboescheuten
4 teentjes knoflook
1 ui
3 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel chinese 5 kruiden
100 ml water
2 eetl olie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in in 2 cm dikke plakken en dan schuin doormidden. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij. Hak de knoflook en de lomboks fijn en snijd de ui in dunne reepjes.
Verhit in een pan de 2 eetl olie en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak deze rul. Dan de bamboescheuten, de kecaps, de oestersaus, de 5 kruiden toevoegen en de peper en meng alles goed. Giet het water erbij en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen todat de saus in ingedikt.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578465