banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging Masak Rebung - rundergehakt met bamboescheuten en tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Rebung
rundergehakt met bamboescheuten en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundergehakt
1 blok tahu
100 gr bamboescheuten
4 teentjes knoflook
1 ui
3 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel chinese 5 kruiden
100 ml water
2 eetl olie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in in 2 cm dikke plakken en dan schuin doormidden. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij. Hak de knoflook en de lomboks fijn en snijd de ui in dunne reepjes.
Verhit in een pan de 2 eetl olie en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak deze rul. Dan de bamboescheuten, de kecaps, de oestersaus, de 5 kruiden toevoegen en de peper en meng alles goed. Giet het water erbij en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen todat de saus in ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 314 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683809