1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Rebung
rundergehakt met bamboescheuten en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundergehakt
1 blok tahu
100 gr bamboescheuten
4 teentjes knoflook
1 ui
3 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel chinese 5 kruiden
100 ml water
2 eetl olie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in in 2 cm dikke plakken en dan schuin doormidden. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij. Hak de knoflook en de lomboks fijn en snijd de ui in dunne reepjes.
Verhit in een pan de 2 eetl olie en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak deze rul. Dan de bamboescheuten, de kecaps, de oestersaus, de 5 kruiden toevoegen en de peper en meng alles goed. Giet het water erbij en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen todat de saus in ingedikt.
 

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767