1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Nick 20 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Rebung
rundergehakt met bamboescheuten en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundergehakt
1 blok tahu
100 gr bamboescheuten
4 teentjes knoflook
1 ui
3 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1 theel kecap asin
1/2 theel peper
1 eetl oestersaus
1/2 theel chinese 5 kruiden
100 ml water
2 eetl olie
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in in 2 cm dikke plakken en dan schuin doormidden. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij. Hak de knoflook en de lomboks fijn en snijd de ui in dunne reepjes.
Verhit in een pan de 2 eetl olie en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak deze rul. Dan de bamboescheuten, de kecaps, de oestersaus, de 5 kruiden toevoegen en de peper en meng alles goed. Giet het water erbij en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen todat de saus in ingedikt.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35957537