Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Daging Masak Pandan - rundvlees gestoofd met pandanblad
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Daging Masak Pandan
rundvlees gestoofd met pandanblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees
2 theel asem water
6 pandan bladeren
2 takjes kemangi
2 theel zout
500 ml kokosmlek
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
4 rode lomboks
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken en hak de pandan fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het vlees, het asemwater, de pandan en de kemangi toe en meng alles goed. Giet de kokosmelk erbij al roerend en stoof het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 363 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922829