banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging Masak Sambal - gestoofd rundvlees in pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Sambal
gestoofd rundvlees in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
10 peteh bonen
1 asam kandis
1 theel palmsuiker
1 theel zout
700 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu sambal:
9 rode lomboks
5 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 tomaat
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een gladde massa. Halveer de peteh bonen
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan al roerend het water, de peteh bonen, het zout, de palmsuiker en de asam kandis toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683465