Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daging Masak Sambal - gestoofd rundvlees in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Masak Sambal
gestoofd rundvlees in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
10 peteh bonen
1 asam kandis
1 theel palmsuiker
1 theel zout
700 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu sambal:
9 rode lomboks
5 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 tomaat
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een gladde massa. Halveer de peteh bonen
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan al roerend het water, de peteh bonen, het zout, de palmsuiker en de asam kandis toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 273 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252395