logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Masak Sambal
gestoofd rundvlees in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
10 peteh bonen
1 asam kandis
1 theel palmsuiker
1 theel zout
700 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu sambal:
9 rode lomboks
5 rode rawits
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 tomaat
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een gladde massa. Halveer de peteh bonen
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan al roerend het water, de peteh bonen, het zout, de palmsuiker en de asam kandis toevoegen en laat het geheel zachtjes gaar sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180287