Khai Jiao Mu Sab
gehakt omelet
Ingrediënten:
3 eieren
125 gr gehakt (kip/rund/varken)
1 groene ui
1 rode lombok
1/4 theel zwarte peper
2 eetl nam pla (vissaus)
4 eetl olie
Bereiding:
Snijd de ui en de lombok zeer fijn. Klop de eieren los en klop dan alle ingrediënten goed erdoor. Verhit in a koekepan de olie en voeg het mengsel toe. Bak de omelet aan beide zijden goudbruin en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Gule Cumi 2
- Sala Udang - krokant gebakken gekruide garnalen
- Semur Jepara - kruidige runderstoof schotel uit Jepara
- Ayam isak - zeer pittige kip uit Oost-Kalimantan
- Kambing Rica Cabe Hijau - gebakken lamsvlees met groene pepers
- Perkedel Bakar - gehaktbrood
- Ayam Taliwang - kip in een rode pittige saus
- Bilus
- Tumis Tauge Teri Nasi - roerbak van tauge met ansjovis
- Singgang Ayam - pittig marineerde gestoofde en geroosterde kip
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
YesterdayWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...