Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Khai Yad Sai - gevulde omelette

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khai Yad Sai
gevulde omelette

Ingrediënten:
200 gr gehakt (varken/kip)
3 eieren
2 theel oestersaus
5 eetl erwten
5 eetl wortel plakjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl witte soyasaus
1 theel tomaten ketchup
3 eetl olie

garnering:
koriander blaadjes, gehakt
rode rawits, julliene gesneden

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Meng het gehakt met de peper en de soyasaus en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan het gehakt en de wortels toe en dat dit gaar. Vervolgens de erwten, de palmsuiker, de nam pla en de ketchup toevoegen en laten staan.
Klop de eieren op met de oestersaus. Verhit in een koekepan 1 eetl olie en bak een dunne omelet. Schep het vleesmengsel in het midden van de omelet en vouw het dicht. Garneer het met koriander blaadjes en rawits.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275598