banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Khai Yad Sai - gevulde omelette

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Khai Yad Sai
gevulde omelette

Ingrediënten:
200 gr gehakt (varken/kip)
3 eieren
2 theel oestersaus
5 eetl erwten
5 eetl wortel plakjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl witte soyasaus
1 theel tomaten ketchup
3 eetl olie

garnering:
koriander blaadjes, gehakt
rode rawits, julliene gesneden

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Meng het gehakt met de peper en de soyasaus en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan het gehakt en de wortels toe en dat dit gaar. Vervolgens de erwten, de palmsuiker, de nam pla en de ketchup toevoegen en laten staan.
Klop de eieren op met de oestersaus. Verhit in een koekepan 1 eetl olie en bak een dunne omelet. Schep het vleesmengsel in het midden van de omelet en vouw het dicht. Garneer het met koriander blaadjes en rawits.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683315