zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Singkong Goreng - gebakken cassave
- Cram Cam
- Kaeng Hung Ley Muo - curry met varkensvlees
- Yum Ta Kai - pikante salade van vlees en garnalen met citroengras
- Kaow Soi Kai
- Kao Noom Fuktong Nerng - gestoomde pompoen
- Abon ayam bawang
- Bali bandeng - gebakken vis in een pittige rode saus
- Gang Pa Guy - "bos"kippensoep (2pp)
Khai Yad Sai - gevulde omelette


Khai Yad Sai
gevulde omelette
Ingrediënten:
200 gr gehakt (varken/kip)
3 eieren
2 theel oestersaus
5 eetl erwten
5 eetl wortel plakjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl witte soyasaus
1 theel tomaten ketchup
3 eetl olie
garnering:
koriander blaadjes, gehakt
rode rawits, julliene gesneden
Bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Meng het gehakt met de peper en de soyasaus en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan het gehakt en de wortels toe en dat dit gaar. Vervolgens de erwten, de palmsuiker, de nam pla en de ketchup toevoegen en laten staan.
Klop de eieren op met de oestersaus. Verhit in een koekepan 1 eetl olie en bak een dunne omelet. Schep het vleesmengsel in het midden van de omelet en vouw het dicht. Garneer het met koriander blaadjes en rawits.
gevulde omelette
Ingrediënten:
200 gr gehakt (varken/kip)
3 eieren
2 theel oestersaus
5 eetl erwten
5 eetl wortel plakjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl witte soyasaus
1 theel tomaten ketchup
3 eetl olie
garnering:
koriander blaadjes, gehakt
rode rawits, julliene gesneden
Bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Meng het gehakt met de peper en de soyasaus en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan het gehakt en de wortels toe en dat dit gaar. Vervolgens de erwten, de palmsuiker, de nam pla en de ketchup toevoegen en laten staan.
Klop de eieren op met de oestersaus. Verhit in een koekepan 1 eetl olie en bak een dunne omelet. Schep het vleesmengsel in het midden van de omelet en vouw het dicht. Garneer het met koriander blaadjes en rawits.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.