banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Khao Niaw Sod Sei - gevulde kleefrijstballetjes

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Khao Niaw Sod Sei
gevulde kleefrijstballetjes

Ingrediënten:
150 gr ketan (kleefrijst)
400 gr kipfilet
1 bosje bieslook
4 takjes koriander
1 eetl maizena
3 eetl nam pla (vissaus)
1 eetl palmsuiker
1 theel peper
1 eieredooier
water
bananenblad

Garnering:
1 kleine wortel
1 rode lombok
1 groene lombok
pikante zoetzure saus

Bereiding:
Hak het vlees met de koriander en de bieslook fijn en meng dit met de eierdooier, de vissaus, de palmsuiker, de peper en de maizena. Week de rijst voor tenminste 3 uur in warm water. Laat de rijst daarna goed uitlekken en spreid deze uit. Schep 1 theel van het mengsel op de rijst en vorm hiervan kleine balletjes (2cm doorsnede)
Bekleed een stoompan met bananenblad en leg hierin de balletjes. Stoom de balletjes vervolgens in 20-25 minuten gaar. Ontpit de lomboks en snijd deze samen met de wortel julienne. Garneer de balletjes hiermee en serveer er de saus bij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291276