zoeken
Recente reacties

21 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Phat phak mangsawirat - Roergebakken paddestoelen en groenten
- Nasi Goreng - Gebakken rijst
- Pad Thai - gebakken thaise mie
- Soto Ayam Gurih - hartige kippensoep
- Bala gudeg - rundvlees met nangka
- Tum Kha Gai - pittige soep met kip en kokosmelk
- Geotjeori - groene salade
- Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang
- Gegrilde kip met citroengras
- Jangan menir - spinazie en mais
Koa Neiw Ping Choup Kai - kleefrijst koekjes


Koa Neiw Ping Choup Kai
kleefrijst koekjes
Ingrediënten:
300 gr kleefrijst
2 eieren
1 eetl vissaus
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel zout
2 eetl olie
bereiding:
Stoom de rijst eerst gaar en laat het afkoelen. Klop de eieren met het zout, de peper en de vissaus. Vorm van de kleefrijst rondjes met een dikte van 2 cm. Doop deze rondjes in de saus. Verhit in een pan de olie en bak de rondjes goudbruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.