Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sateh oedang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sateh oedang
saté van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
17 Grote garnalen
7 teentjes knoflook
zout
witte peper uit de molen
arachide-olie

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen, maar laat de staart-stukken eraan zitten. Maak een insnijding in de ruggen van de garnalen. Meng in een kommetje de uitgeperste knoflook met zout en flink peper. Wrijf de garnalen in met dit mengsel en bedruppel ze met olie.
Prik de garnalen aan pennen. Rooster de garnalen op een houtskoolvuurtje en kwast ze tijdens het roosteren regelmatig in met olie.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902592