saté van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
17 Grote garnalen
7 teentjes knoflook
zout
witte peper uit de molen
arachide-olie
Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen, maar laat de staart-stukken eraan zitten. Maak een insnijding in de ruggen van de garnalen. Meng in een kommetje de uitgeperste knoflook met zout en flink peper. Wrijf de garnalen in met dit mengsel en bedruppel ze met olie.
Prik de garnalen aan pennen. Rooster de garnalen op een houtskoolvuurtje en kwast ze tijdens het roosteren regelmatig in met olie.
ingrediënten:
17 Grote garnalen
7 teentjes knoflook
zout
witte peper uit de molen
arachide-olie
Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen, maar laat de staart-stukken eraan zitten. Maak een insnijding in de ruggen van de garnalen. Meng in een kommetje de uitgeperste knoflook met zout en flink peper. Wrijf de garnalen in met dit mengsel en bedruppel ze met olie.
Prik de garnalen aan pennen. Rooster de garnalen op een houtskoolvuurtje en kwast ze tijdens het roosteren regelmatig in met olie.