Recente Reacties

Sateh lilit 2
Saté van vis en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr visfillet
250 gr garnalen
6 jeruk purutblaadjes
100 gr geraspt kokos
3 eetl. gesmolten gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
15 serehstengels

Haluskan:
boemboe:
2 theel. zwarte peper
6 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Hak de visfilet, de garnalen en de jerut purutblaadjes fijn en meng met het zout, de palmsuiker, de boemboe en de kokos tot een deegmengsel. Vorm balletjes van het mengsel en druk deze rondom de sereh. Rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje rondom gaar en lichtbruin (ong. 5 minuten).

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42592750