Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sateh lilit 2 - Saté van vis en garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sateh lilit 2
Saté van vis en garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr visfillet
250 gr garnalen
6 jeruk purutblaadjes
100 gr geraspt kokos
3 eetl. gesmolten gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
15 serehstengels

Haluskan:
boemboe:
2 theel. zwarte peper
6 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Hak de visfilet, de garnalen en de jerut purutblaadjes fijn en meng met het zout, de palmsuiker, de boemboe en de kokos tot een deegmengsel. Vorm balletjes van het mengsel en druk deze rondom de sereh. Rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje rondom gaar en lichtbruin (ong. 5 minuten).
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42256883