banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Bakar Padang - geroosterde gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bakar Padang
geroosterde gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (600 gr)
1 limoen, sap
2000 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
7 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
2 cm lengkuas/laos
1 kunyit blad

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
7 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 eetl ketumbar
1/4 theel jinten
4 kemiri noten
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken en wrijf deze in met het limoensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de jeruk purut, de serai, de laos en het kunyit blad en breng het al roerend aan de kook.
Voeg dan de kip toe en kook deze gaar en totdat de olie vrijkomt. Schep de kip uit de pan.
Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel deze regelmatig tijdens het roosteren met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686487