zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Sere Tabiah - pepers in olie
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
- Gule Ikan Bali - viscurry op balinese wijze
- Sambal Lado Hijau 2 - Sambal van groene lomboks
- Miang Kham
- Ayam Kecap Jahe - gebakken kip in een saus van kecap en jahe
- Udang Balado - tijgergarnalen in pittige saus
- Sayur Menir 3 - Sajoer van spinazie en mais
- Sambal Tomat
- Sponscake - luchtige cake
Ikan Kecap - vis in ketjapsaus


Ikan Kecap
vis in ketjapsaus
vis in ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 schelvisjes of rode poon
1 citroen (sap)
4 rode lomboks
6 cm laos
3 teentjes knoflook
3 eetl ketjap manis
3 cm gember (jahe/djahe)
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks is reepjes en de knoflook fijn. Rasp de gember en snijd de laos in 6 plakjes. Wrijf de vissen in met het citroensap. Verhit in een pan de olie en leg de vissen eerin. Leg op elke vis een plakje laos, wat knoflook, wat gember, wat gesneden lombok en besprenkel het met de ketjap. Leg een deksel op de pan en stoof de vissen in 15 minuten gaar. Niet omdraaien!. Verwijder de laos voor het serveren.
ingrediënten:
6 schelvisjes of rode poon
1 citroen (sap)
4 rode lomboks
6 cm laos
3 teentjes knoflook
3 eetl ketjap manis
3 cm gember (jahe/djahe)
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks is reepjes en de knoflook fijn. Rasp de gember en snijd de laos in 6 plakjes. Wrijf de vissen in met het citroensap. Verhit in een pan de olie en leg de vissen eerin. Leg op elke vis een plakje laos, wat knoflook, wat gember, wat gesneden lombok en besprenkel het met de ketjap. Leg een deksel op de pan en stoof de vissen in 15 minuten gaar. Niet omdraaien!. Verwijder de laos voor het serveren.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.