vis in ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 schelvisjes of rode poon
1 citroen (sap)
4 rode lomboks
6 cm laos
3 teentjes knoflook
3 eetl ketjap manis
3 cm gember (jahe/djahe)
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks is reepjes en de knoflook fijn. Rasp de gember en snijd de laos in 6 plakjes. Wrijf de vissen in met het citroensap. Verhit in een pan de olie en leg de vissen eerin. Leg op elke vis een plakje laos, wat knoflook, wat gember, wat gesneden lombok en besprenkel het met de ketjap. Leg een deksel op de pan en stoof de vissen in 15 minuten gaar. Niet omdraaien!. Verwijder de laos voor het serveren.
ingrediënten:
6 schelvisjes of rode poon
1 citroen (sap)
4 rode lomboks
6 cm laos
3 teentjes knoflook
3 eetl ketjap manis
3 cm gember (jahe/djahe)
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks is reepjes en de knoflook fijn. Rasp de gember en snijd de laos in 6 plakjes. Wrijf de vissen in met het citroensap. Verhit in een pan de olie en leg de vissen eerin. Leg op elke vis een plakje laos, wat knoflook, wat gember, wat gesneden lombok en besprenkel het met de ketjap. Leg een deksel op de pan en stoof de vissen in 15 minuten gaar. Niet omdraaien!. Verwijder de laos voor het serveren.