banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Ikan Kecap - vis in ketjapsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Kecap
vis in ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 schelvisjes of rode poon
1 citroen (sap)
4 rode lomboks
6 cm laos
3 teentjes knoflook
3 eetl ketjap manis
3 cm gember (jahe/djahe)
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks is reepjes en de knoflook fijn. Rasp de gember en snijd de laos in 6 plakjes. Wrijf de vissen in met het citroensap. Verhit in een pan de olie en leg de vissen eerin. Leg op elke vis een plakje laos, wat knoflook, wat gember, wat gesneden lombok en besprenkel het met de ketjap. Leg een deksel op de pan en stoof de vissen in 15 minuten gaar. Niet omdraaien!. Verwijder de laos voor het serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39058622