Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ikan Kecap - vis in ketjapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Kecap
vis in ketjapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 schelvisjes of rode poon
1 citroen (sap)
4 rode lomboks
6 cm laos
3 teentjes knoflook
3 eetl ketjap manis
3 cm gember (jahe/djahe)
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks is reepjes en de knoflook fijn. Rasp de gember en snijd de laos in 6 plakjes. Wrijf de vissen in met het citroensap. Verhit in een pan de olie en leg de vissen eerin. Leg op elke vis een plakje laos, wat knoflook, wat gember, wat gesneden lombok en besprenkel het met de ketjap. Leg een deksel op de pan en stoof de vissen in 15 minuten gaar. Niet omdraaien!. Verwijder de laos voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449387