banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ikan Kecap Manis - vis in zoete kecap saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Kecap Manis
vis in zoete kecap saus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr kabeljouw / schelvis
3 cm laos
3 cm gember
2 teentjes knoflook
1 rode lombok
1/2 theel peper
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
2 theel limoensap
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kabeljouw in 4 moten. Wrijf of maal de laos, de gember, de knoflook, de lombok, de peper en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis rondom bruin en schep deze uit de pan. Voeg de boemboe toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en laat dit 10 minuten afgesloten zachtjes stoven. Dan de kecap en het limoensap toevoegen en nog 5 minuten verder stoven
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39970892