Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ikan Kecap Manis - vis in zoete kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Kecap Manis
vis in zoete kecap saus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr kabeljouw / schelvis
3 cm laos
3 cm gember
2 teentjes knoflook
1 rode lombok
1/2 theel peper
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
2 theel limoensap
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kabeljouw in 4 moten. Wrijf of maal de laos, de gember, de knoflook, de lombok, de peper en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis rondom bruin en schep deze uit de pan. Voeg de boemboe toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en laat dit 10 minuten afgesloten zachtjes stoven. Dan de kecap en het limoensap toevoegen en nog 5 minuten verder stoven
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 256 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109875