banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pho-Pbia - Thaise loempia's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pho-Pbia
20 Thaise loempia's
Ingrediënten:
20 lumpiavellen (20 x 20 cm).
100 gr mihoen/laksa/soe-oen (ieders voorkeur)
100 gr witte kool (julliene gesneden)
50 gr wortel (julliene gesneden)
2 teentjes knoflook (uitgeperst)
2 eetl olie
250 gr rundergehakt
2 eetl vissaus (nam pla)
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 eetl oestersaus
1 eiwit

Bereiding:
Week de mihoen/lakse/soe-oen in warm water totdat het gaar is. Laat het uitlekken en knip/snijd het in kortere stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daanin de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Dan de groenten en de mihoen/laksa/soe-oen toevoegen samen met de vissaus, de oestersaus en de gula jawa. Bak alles nog 4 minuten door totdat het vocht is verdampt. Het mengsel laten afkoelen en eventueel laten uitlekken.

Schep dan op ieder vel 2 eetlepels van het vlees/groentemengsel en vouw het dicht als een rolletje. Bestrijk de flap met eiwit om het goed te sluiten.

Verhit in een wok/wadjan veel olie en frituur daarin de rolletjes goudbruin in ongeveer 3 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40102655