Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Peek Gai Tod Gluea - gebakken kippen vleugeltjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Peek Gai Tod Gluea
gebakken kippen vleugeltjes


Ingrediënten:
750 gr kippenvleugeltjes
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
7 jeruk purut blaadjes
2 eetl bloem
1 theel zout
2 eetl water
100 ml olie

bereiding:
Snijd de jeruk purut grof. Meng de bleom, het water, het zout en de curry pasta goed door elkaar en wentel de kip erdoor en laat het 16 minuten intrekken. Verhit in een wok de olie en fruit de jeruk purut voor enkel seconden en schep deze eruit, Voeg de kip toe en bak deze in 10 minuten goudbruin en krokant. Strooi de jeruk purut erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075