logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur djalang Riouw
aubergine met spek
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 aubergine
5 sjalotten
250 gr rookspek
3 teentjes knoflook
4 tomaten
100 gr champignons
1 groene paprika
1 rode lombok
1 salam blad
zout en peper naar smaak
1 theel trasi bakar
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aubergine in dunne plakjes evenals de champignons en de sjalotten. Snijd de knoflook fijn en de lombok in dunne ringetjes. Snijd de tomaten in stukjes. Bestrooi de aubergineplakjes met het zout en de peper. Snijd het rookspek in kleine stukjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het spek uit en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de trasi voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, de salam, de lombok, de knoflook, de paprika en de aubergine toe en stoof dit zachtjes voor 15 minuten. Serveer

Add comment

Submit

who is online

We have 72 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161044