banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur djalang Riouw - aubergine met spek

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sayur djalang Riouw
aubergine met spek
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 aubergine
5 sjalotten
250 gr rookspek
3 teentjes knoflook
4 tomaten
100 gr champignons
1 groene paprika
1 rode lombok
1 salam blad
zout en peper naar smaak
1 theel trasi bakar
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aubergine in dunne plakjes evenals de champignons en de sjalotten. Snijd de knoflook fijn en de lombok in dunne ringetjes. Snijd de tomaten in stukjes. Bestrooi de aubergineplakjes met het zout en de peper. Snijd het rookspek in kleine stukjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het spek uit en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de trasi voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, de salam, de lombok, de knoflook, de paprika en de aubergine toe en stoof dit zachtjes voor 15 minuten. Serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40091776