Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sayur Ganemu - Sajoer van melinjo

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Sayur Ganemu
Sajoer van melinjo
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr melinjo
150 gr melinjo blad
150 gr gezouten vis
1 zure stervrucht
3 eetl. olie
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
1/2 limoen (sap)

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
2 rode lomboks
1 tomaat
1/2 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in stukjes en de stervrucht in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Dan de vis, de stervrucht, de melinjo en het melinjoblad toevoegen en het geheel nog 3 minuten bakken. Dan het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 15 minuten laten sudderen. Roer de limoensap erdoor voor het serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812343