logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur Gili
Sajoer van spinazie en vleugelkomkommer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 vleugelkomkommers
250 gr spinazie (bayam)
200 ml water
1 salam blad
1 jeruk purut blad
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kencur
4 cm laos
1 theel, trasi bakar
2 eetl. rijstemeel

Cara membuat:
Bereiding:
Schil de komkommers en snijd deze in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en meng hierin de boemboe. Dan de komkommer, het salamblad, de jeruk purutblad en de spinazie toevoegen en stoof dit voor 4 minuten. Dan het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 2 minuten verder laten stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 47 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176691