Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Gili - Sajoer van spinazie en vleugelkomkommer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Gili
Sajoer van spinazie en vleugelkomkommer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 vleugelkomkommers
250 gr spinazie (bayam)
200 ml water
1 salam blad
1 jeruk purut blad
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kencur
4 cm laos
1 theel, trasi bakar
2 eetl. rijstemeel

Cara membuat:
Bereiding:
Schil de komkommers en snijd deze in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en meng hierin de boemboe. Dan de komkommer, het salamblad, de jeruk purutblad en de spinazie toevoegen en stoof dit voor 4 minuten. Dan het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 2 minuten verder laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 380 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065438