Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sayur Gili - Sajoer van spinazie en vleugelkomkommer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Gili
Sajoer van spinazie en vleugelkomkommer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 vleugelkomkommers
250 gr spinazie (bayam)
200 ml water
1 salam blad
1 jeruk purut blad
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kencur
4 cm laos
1 theel, trasi bakar
2 eetl. rijstemeel

Cara membuat:
Bereiding:
Schil de komkommers en snijd deze in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en meng hierin de boemboe. Dan de komkommer, het salamblad, de jeruk purutblad en de spinazie toevoegen en stoof dit voor 4 minuten. Dan het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 2 minuten verder laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812528