Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Daging Ungkep - stoofpot van gekruid rundvlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Daging Ungkep 
stoofpot van gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
4 salam blaadjes
2 eetl asam
1 theel zout
2 eetl palmsuiker
500 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 sereh stengel
6 cm jahe
6 cm laos
1 eetl ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de palmsuiker, het zout en de asam en wrijf hiermee het vlees in.
Verhit een pan en voeg het vlees met de kruiden en de salam toe en bak het vlees rose. Voeg het water toe, meng en stoof het vlees zachtjes in 2 uur gaar en vrijwel droog.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805436