Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Cumi-Cumi - gebakken inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Cumi-Cumi
gebakken inktvis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kleine inktvisjes
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
6 cm gember (jahe/djahe), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
2 lenteuitjes
2 kleine tomaatjes
1 klein bosje citroenbasilicum
3 eetl. olie
1/2 limoen (sap)
2 theel geraspte gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in plakjes en ontpit de lomboks en snijd deze daarna ook fijn. Snijd de tomaten in partjes en de lentjeuitjes in reepjes. Snijd de inktvissen in stukjes en bewaar de inktzakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de gember, de sereh, de knoflook en de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de inktvissen met de inktzakjes toe en bak deze 4 minuten. Dan de overige ingrediënten toevoegen en dit alles nog 2 minuten laten bakken
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117443