banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ukut belimbing - Carambolablaadjes in zoete saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ukut belimbing
Carambolablaadjes in zoete saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr Carambolablaadjes, gewassen of anders spinazie
125 gt base gede
500 ml kokosmelk
2 salamblaadjes
300 gr fijngehakt rundvlees
30 cm bananenblad (vierkant)
1/2, theel zout
1/4 theel zwarte peperkorrels, gekneusd

Cara membuat:
bereiding:
Breng 3 liter licht gezout water aan de kook en voeg daaraan de carambolablaadjes toe. Laat het vervolgens 5 minuten stoven.
Giet het water dan af en laat de blaadjes tot kamertemperatuur afkoelen. De blaadjes goed laten uitlekken en drogen. Doe dan de helft van de base gede in een pan en stoof dit 2 minuten. Voeg aan de base gede de kokosmelk en salamblaadjes toe, draai dan het vuur laag en laat dit sudderen tot de saus indikt.
Kruid het fijngehakte vlees met de andere helft van de base gede. Leg het gehakte vlees op een bananenblad en rol het stevig op. Stoom de rol in 15 minuten. Laat afkoelen, open het blad en roer het vlees los tot korrelig.
Meng dan de kokosmelk en fijngehakte vlees goed en voeg vervolgens de carambolablaadjes toe. Breng op smaak met zout en peper.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40594136