banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Labu santan - rundvlees met chayote en garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Labu santan


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 labu siam (chayote anders pompoen)
125 gr kleine gepelde garnalen
150 gr runderhaas
60 g petehbonen
1 tomaat,
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
4 salamblaadjes
1/2 theel, witte peper
400 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Schil de chaoyote en laat desze 15 minuten weken in water met zout. Verwijder dan de pitten en snijd het in dunne reepjes. Het vlees in reepjes, de petehbonen doormidden en de tomaat in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. voeg dan de laos, de sereh, de salam en de peper toe en fruit dit nog 3 minuten. Dan de garnalen en het vlees toevoegen en nog 3 minuten bakken. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en als het kookt de chayote. Laat het geheel nog 10-15 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291403