1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Bakar Jimbaran
geroosterde garnalen uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 gamba's
2 theel peper
2 theel ketumbar
11 teentjes knoflook
2 theel zout
2 limoenen, sap

Taburan:
garnering:
2 eetl sambal rawit
1 eetl kecap manis
1 theel limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze met het limoensap voor tenminste 20 minuten. Spoel daaran af en dep droog. rooster de ketumbar droog in een koekepan en hak de knoflook fijn.
Marineer de garnalen met de knoflook, de peper, het zout en de ketumbar en laat dit tenminste 6 uur intrekken. Rooster daarna de garnalen boven een houtkoolvuurtje langzaam gaar.

Meng de ingrediënten voor de garnering goed door elkaar en serveer het bij de garnalen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 226 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314