logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Udang Bakar Jimbaran
geroosterde garnalen uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 gamba's
2 theel peper
2 theel ketumbar
11 teentjes knoflook
2 theel zout
2 limoenen, sap

Taburan:
garnering:
2 eetl sambal rawit
1 eetl kecap manis
1 theel limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze met het limoensap voor tenminste 20 minuten. Spoel daaran af en dep droog. rooster de ketumbar droog in een koekepan en hak de knoflook fijn.
Marineer de garnalen met de knoflook, de peper, het zout en de ketumbar en laat dit tenminste 6 uur intrekken. Rooster daarna de garnalen boven een houtkoolvuurtje langzaam gaar.

Meng de ingrediënten voor de garnering goed door elkaar en serveer het bij de garnalen.

Add comment

Submit

who is online

We have 97 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176169