Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Bakar Jimbaran - geroosterde garnalen uit Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Bakar Jimbaran
geroosterde garnalen uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 gamba's
2 theel peper
2 theel ketumbar
11 teentjes knoflook
2 theel zout
2 limoenen, sap

Taburan:
garnering:
2 eetl sambal rawit
1 eetl kecap manis
1 theel limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze met het limoensap voor tenminste 20 minuten. Spoel daaran af en dep droog. rooster de ketumbar droog in een koekepan en hak de knoflook fijn.
Marineer de garnalen met de knoflook, de peper, het zout en de ketumbar en laat dit tenminste 6 uur intrekken. Rooster daarna de garnalen boven een houtkoolvuurtje langzaam gaar.

Meng de ingrediënten voor de garnering goed door elkaar en serveer het bij de garnalen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 287 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018072