logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ukae sufa
Roerbak van papayabloem met cassaveblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr papayabloemen
950 gr cassaveblad
8 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
5 eetl. olie
3 theel. trasi bakar
zout naar smaak
water

Cara membuat:
bereiding:
Pluk de bloemen van de stengels en maak de cassavebladeren schoon. Snijd de lomboks, de rawits en de knoflook fijn. Kook de papaya en de cassave apart in water voor 15 minuten en laat alles uitlekken. Verwijder het vocht uit de cassavebladeren door deze te persen en snijd het dan in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de lomboks, de rawits en de knoflook voor 4 minuten. Voeg het zout en de groenten toe en bak het geheel nog voor 6 minuten. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 52 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176094