Roerbak van papayabloem met cassaveblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr papayabloemen
950 gr cassaveblad
8 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
5 eetl. olie
3 theel. trasi bakar
zout naar smaak
water
Cara membuat:
bereiding:
Pluk de bloemen van de stengels en maak de cassavebladeren schoon. Snijd de lomboks, de rawits en de knoflook fijn. Kook de papaya en de cassave apart in water voor 15 minuten en laat alles uitlekken. Verwijder het vocht uit de cassavebladeren door deze te persen en snijd het dan in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de lomboks, de rawits en de knoflook voor 4 minuten. Voeg het zout en de groenten toe en bak het geheel nog voor 6 minuten. Serveer.
ingrediënten:
950 gr papayabloemen
950 gr cassaveblad
8 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
5 eetl. olie
3 theel. trasi bakar
zout naar smaak
water
Cara membuat:
bereiding:
Pluk de bloemen van de stengels en maak de cassavebladeren schoon. Snijd de lomboks, de rawits en de knoflook fijn. Kook de papaya en de cassave apart in water voor 15 minuten en laat alles uitlekken. Verwijder het vocht uit de cassavebladeren door deze te persen en snijd het dan in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de lomboks, de rawits en de knoflook voor 4 minuten. Voeg het zout en de groenten toe en bak het geheel nog voor 6 minuten. Serveer.