banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ukae sufa - Roerbak van papayabloem met cassaveblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ukae sufa
Roerbak van papayabloem met cassaveblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr papayabloemen
950 gr cassaveblad
8 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
5 eetl. olie
3 theel. trasi bakar
zout naar smaak
water

Cara membuat:
bereiding:
Pluk de bloemen van de stengels en maak de cassavebladeren schoon. Snijd de lomboks, de rawits en de knoflook fijn. Kook de papaya en de cassave apart in water voor 15 minuten en laat alles uitlekken. Verwijder het vocht uit de cassavebladeren door deze te persen en snijd het dan in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de lomboks, de rawits en de knoflook voor 4 minuten. Voeg het zout en de groenten toe en bak het geheel nog voor 6 minuten. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669223