1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mi goreng Aceh
gebakken mie uit Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr gekookte mie
1 kipfilet, gekookt en uitgeplozen
5 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 tomaat
50 gr tauge
75 gr kool
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel azijn
50 ml kippenbouillon (zie recept)
1 prei
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 cm kunyit
1 kardamon
1 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de knoflook, de sjalotjes, de tomaat en de kool fijn en de prei in dunne rin gen.
Verhit in een wok de olie en fruit de bumbu met de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat, de tauge en de kool toe en bak dit vrijwel gaar. Dan de mie, de kip, de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de azijn toe. Vervolgens de bouillon toevoegen en alles zachtjes gaar stoven. Dan de prei erdoor scheppen.
Serveer met acar mentimun en emping
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36077932