1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mi goreng Aceh
gebakken mie uit Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr gekookte mie
1 kipfilet, gekookt en uitgeplozen
5 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 tomaat
50 gr tauge
75 gr kool
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel azijn
50 ml kippenbouillon (zie recept)
1 prei
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 cm kunyit
1 kardamon
1 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de knoflook, de sjalotjes, de tomaat en de kool fijn en de prei in dunne rin gen.
Verhit in een wok de olie en fruit de bumbu met de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat, de tauge en de kool toe en bak dit vrijwel gaar. Dan de mie, de kip, de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de azijn toe. Vervolgens de bouillon toevoegen en alles zachtjes gaar stoven. Dan de prei erdoor scheppen.
Serveer met acar mentimun en emping
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924