Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Goong Yaam - gekruide garnalensalade

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Goong Yaam
gekruide garnalensalade
ingrediënten:
450 gr kleine gekookte garnalen
6 verse muntblaadjes
2 sjaloten
1 1/2 cm gember (jahe/djahe)
3 rode lomboks
1 serehstengel (citroengras)
2 teentjes knoflook
2 theel gula jawa (palmsuiker)
2 theel vissaus (nam pla)
75 ml limoensap
zwarte peper, gemalen

garnering:
slabladeren
6 muntblaadjes

bereiding:
Pel de garnalen eerst. Wrijf een kom in met de muntblaadjes. Snijd de sjalotten, de gember, de lomboks, de knoflook, de sere fijn en meng dit met de gula jawa, de vissaus en de limoensap samen in een kom. Voeg dan de garnalen toe en breng op smaak met de peper. Meng alles goed.
Serveer dit op een schaal op een bedje van slablaadjes en een garnering van muntblaadjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230885