Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gung Che Num Pa - Rauwe garnalen met rawits

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gung Che Num Pa
Rauwe garnalen met rawits


Ingrediënten:
8 gamba’s
6 rode rawits
5 teentjes knoflook
2 eetl vissaus
3 eetl limoensap
1 eetl gehakte celery
4 mint blaadjes

Bereiding:
Maak de gamba’s schoon en druk deze plat. Hak de rawits, de knoflook en de mint fijn en meng dit samen met het limoensap en de celery. Besprenkel de gamba’s met de vissau en laat dit 5 minuten intrekken. Schep vervolgens het gehakte mengsel op de gamba’s en serveer

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264930