Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gung Che Num Pa - Rauwe garnalen met rawits

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gung Che Num Pa
Rauwe garnalen met rawits


Ingrediënten:
8 gamba’s
6 rode rawits
5 teentjes knoflook
2 eetl vissaus
3 eetl limoensap
1 eetl gehakte celery
4 mint blaadjes

Bereiding:
Maak de gamba’s schoon en druk deze plat. Hak de rawits, de knoflook en de mint fijn en meng dit samen met het limoensap en de celery. Besprenkel de gamba’s met de vissau en laat dit 5 minuten intrekken. Schep vervolgens het gehakte mengsel op de gamba’s en serveer

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022937