1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Bajak
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 sjalotten
3 teentjes knoflook
8 rode lomboks
13 rawits
7 kemirinoten
1 eetl. gula jawa (palmsuiker)
4 cm laos, gekneusd
1 theel asem
1 eetl. water
50 ml olie (kokos)
3 salam blad
3 jeruk purut blad
zout naar smaak

Cara mambuat:
Bereiding:
Meng de asem door het water. Wrijf of maal de knoflook, de rawits, de lomboks, de sjalotten, de suiker en de kemeries fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 5 minuten. Voeg dan de laos, het asemwater, de jerut purut, de salam en het zout toe en laat het geheel nog 10 minuten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446