zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Kue Pisang - bananencake
- Lalap aru - Salade van mungbonen
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Sup Ayam Tomat Hijau - kippensoep met groene tomaat
- Shanghai lente-ui olie mie - 葱油拌面
- Barongko - gestoomde bananencake
- Bapel - indische wafeltjes
- Hung Shiu Say Saw - gemengde gesmoorde groenten en paddenstoelen
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
- Brokoli Tumis Cabe Kering - gebakken broccoli
Sambal Badjak Djago - gebakken sambal


Sambal Badjak Djago
gebakken sambal
gebakken sambal
Bahan-bahan;
ingrediënten:
11 rode lomboks
3 uien
4 teentjes knoflook
3 theel trassi
2 salamblad
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
200 ml olie
10 kemiri noten
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kemirie, de uien, de knoflook, de lomboks en de trassie fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de laos, de sereh, de salam en voeg de pasta toe en roer en bak het zachtjes gaar. Wanneer de olie is ingetrokken dan is de sambak gereed.
ingrediënten:
11 rode lomboks
3 uien
4 teentjes knoflook
3 theel trassi
2 salamblad
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
200 ml olie
10 kemiri noten
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kemirie, de uien, de knoflook, de lomboks en de trassie fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de laos, de sereh, de salam en voeg de pasta toe en roer en bak het zachtjes gaar. Wanneer de olie is ingetrokken dan is de sambak gereed.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.