1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal Badjak Djago
gebakken sambal
Bahan-bahan;
ingrediënten:
11 rode lomboks
3 uien
4 teentjes knoflook
3 theel trassi
2 salamblad
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
200 ml olie
10 kemiri noten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kemirie, de uien, de knoflook, de lomboks en de trassie fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de laos, de sereh, de salam en voeg de pasta toe en roer en bak het zachtjes gaar. Wanneer de olie is ingetrokken dan is de sambak gereed.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 302 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314