Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Sambal Badjak Djago - gebakken sambal

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal Badjak Djago
gebakken sambal
Bahan-bahan;
ingrediënten:
11 rode lomboks
3 uien
4 teentjes knoflook
3 theel trassi
2 salamblad
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
200 ml olie
10 kemiri noten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de kemirie, de uien, de knoflook, de lomboks en de trassie fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de laos, de sereh, de salam en voeg de pasta toe en roer en bak het zachtjes gaar. Wanneer de olie is ingetrokken dan is de sambak gereed.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794814