Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Bangkok - sambal met honing

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Bangkok
sambal met honing

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
15 rode rawits
5 rode lomboks
5 teentjes knoflook
2 tomaten
4 eetl honing / palmsuiker
1 eetl asemwater
1 theelepel maïzena/tapioca
1/2 theel zout
1 eetl olie
water

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de tomaten met de lomboks en de rawit. Schep het daarna uit en pan en ontvel de tomaten. Wrijf of maal de tomaten, de rawits, de lomboks en de knoflook fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de pasta voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de asamwater en de honing toe en sudder het geheel gaar. Los de maizena op en meng het door het geheel en bak het totdat de sambal gebonden is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 223 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914016