Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sambal baronang - Sambal met belimbing

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal baronang
Sambal met belimbing
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 sjalotjes
2 teentje knoflook
7 rawits
1 tomaat
3 belimbing wuluh
2 eetl. olie
1 theel. petis udang
1 theel. gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd of maal de sjalotten, de knoflook en de rawits fijn tot een boemboe (pasta). Snijd de tomaat in kleine partjes en de belimbing in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dan de petis, de suiker, de tomaat, het zout en de belimbing toe en laat dit alles nog 5 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420837