Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Kacang Bukittingga - Kip met pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ayam Kacang Bukittingga
Kip met pinda's


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
250 ml santen
1 salam blad
2 cm laos
75 gr pinda's, geroosterd

Haluskan:
Bumbu:
1 ui
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks
1/4 theel peper
1/2 cm kunyit
1 theel zout
2 cm jahe
200 ml santen

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de santen en voeg de bumbu toe. Voeg dan de kip, de salam, de laos en de pinda's toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat vrijwel al het vocht is verdampt en de kip gaar is geworden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015906