1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kalio
kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
3 serehstengels, gekneusd
5 eetl. olie
75 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 jeruk purutblaadjes
zout

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm laos
1 theel. asem
3 theel. ketumbar
5 kruidnagels
1/2 theel. nootmuskaat
1 theel. witte peper
2 theel. suiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrdiënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip vervolgens in stukjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de kip toe en bak deze voor 6 minuten. Dan de kokosmelk, de sereh, de jeruk purutblaadjes en eventueel zout naar smaak toevoegen en het geheel 20 minuten laten sudderen. De saus moet dik en donker zijn.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566