Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Kalio

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Kalio
kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
3 serehstengels, gekneusd
5 eetl. olie
75 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 jeruk purutblaadjes
zout

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm laos
1 theel. asem
3 theel. ketumbar
5 kruidnagels
1/2 theel. nootmuskaat
1 theel. witte peper
2 theel. suiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrdiënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip vervolgens in stukjes. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de kip toe en bak deze voor 6 minuten. Dan de kokosmelk, de sereh, de jeruk purutblaadjes en eventueel zout naar smaak toevoegen en het geheel 20 minuten laten sudderen. De saus moet dik en donker zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 409 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436800