Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Singkong kuwa ebi - cassaveblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Singkong kuwa ebi
cassaveblad


Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr cassaveblad
8 ebi
5 jeruk purut blaadjes
1 sereh
1000 ml santen cair
2 theel palmsuiker
2 theel zout
2 eetl asemwater
2 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 kimiri, geroosterd
1/2 theel ketumbar, geroosterd
2 cm kunyit
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de cassavebladeren zacht. Laat deze uitlekken en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Stamp de ebi fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de cassave, de ebi en de kokosmelk toe en breng dit aan de kook. Dan de palmsuiker en het zout toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen tot het geheel gaar is geworden. Meng dan het asemwater erdoor.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449387