Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gulai Hijau Itik - eend in groene curry
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Gulai Hijau Itik
eend in groene curry

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr eend
2 eetl limoensap
1000 ml water
5 jerut purut blaadjes
1/2 kunyit blad
2 serehstengels, gekneusd
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel zwater peper
8 kemiri noten
13 groene rawits
4 sjalotten
6 cm laos
2 cm jahe
2 cm kunyit
theel zout

Cara membuat;
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en besprenkel deze met het limoensap. Rooster de kemiri droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 4 minuten. Voeg dan het water toe en als het kookt het vlees, de jeruk purut, het kunyit blad en de sereh. Laat het geheel zachtjes 75 minuten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909648