1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Hijau Itik
eend in groene curry

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr eend
2 eetl limoensap
1000 ml water
5 jerut purut blaadjes
1/2 kunyit blad
2 serehstengels, gekneusd
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel zwater peper
8 kemiri noten
13 groene rawits
4 sjalotten
6 cm laos
2 cm jahe
2 cm kunyit
theel zout

Cara membuat;
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en besprenkel deze met het limoensap. Rooster de kemiri droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 4 minuten. Voeg dan het water toe en als het kookt het vlees, de jeruk purut, het kunyit blad en de sereh. Laat het geheel zachtjes 75 minuten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34411780