Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Gulai Itik (Padang) - eend in groene pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Itik (Padang)
eend in groene pepersaus 

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend, schoongemaakt
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
2 kunyit blad
3 cm lengkuas/laos
500 ml water
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
9 teentjes knoflook
20 groene lomboks
3 cm jahe
3 cm kunyit
1 eetl ketumbar
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de salam voor 6 minuten.
Voeg dan de eend, het water, de serai, het kunyit blad en de laos toe en bak de eend op middelhoog vuur in 60 minuten gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433154