logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gulai Itik (Padang)
eend in groene pepersaus 

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend, schoongemaakt
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
2 kunyit blad
3 cm lengkuas/laos
500 ml water
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
9 teentjes knoflook
20 groene lomboks
3 cm jahe
3 cm kunyit
1 eetl ketumbar
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de salam voor 6 minuten.
Voeg dan de eend, het water, de serai, het kunyit blad en de laos toe en bak de eend op middelhoog vuur in 60 minuten gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 52 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160657