Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pindang Serani - vis in een kruidige gele saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pindang Serani
vis in een kruidige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr milkfish of mul/mullet
2 eetl limoensap
750 ml water
2 sereh stengels, gekneusd
1 cm laos, gekneusd
3 cm jahe
6 cm kunyit
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Rasp de jahe en de kunyit. Snijd de sjalloten en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en laats dit zachtjes sudderen totdat de saus geel van kleur wordt. Voeg dan de vis toe en laat het zachtjes sudderen totdat de vis gaar is geworden en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024266