banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang Serani
vis in een kruidige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr milkfish of mul/mullet
2 eetl limoensap
750 ml water
2 sereh stengels, gekneusd
1 cm laos, gekneusd
3 cm jahe
6 cm kunyit
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Rasp de jahe en de kunyit. Snijd de sjalloten en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en laats dit zachtjes sudderen totdat de saus geel van kleur wordt. Voeg dan de vis toe en laat het zachtjes sudderen totdat de vis gaar is geworden en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364923