banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pindang Serani - vis in een kruidige gele saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang Serani
vis in een kruidige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr milkfish of mul/mullet
2 eetl limoensap
750 ml water
2 sereh stengels, gekneusd
1 cm laos, gekneusd
3 cm jahe
6 cm kunyit
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Rasp de jahe en de kunyit. Snijd de sjalloten en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en laats dit zachtjes sudderen totdat de saus geel van kleur wordt. Voeg dan de vis toe en laat het zachtjes sudderen totdat de vis gaar is geworden en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586371