banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pindang Udang Kacang Panjang - gestoofde garnalen met kousenband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang Udang Kacang Panjang
gestoofde garnalen met kousenband

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr garnalen
4 kousenband
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 cm jahe
4 cm kunyit, geroosterd
4 groene tomanten
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1 1/2 eetl kecap manis
3 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 theel asamwater
1250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en kerf de rug in. Rooster de sjalotjes en de knoflook eerst en wrijf of maal deze daarna grof. Snijd de tomaten in stukjes, de lomboks in ringen van 2 cm en de kousenband in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan het water en voeg de sjalotjes, de knoflook, de salam, de laos, de jahe en de kunyit toe en breng aan de kook. Dan de garnalen toevoegen en kook todat deze van kleur veranderen.
Dan de kousenband, de tomaten en de lomboks toevoegen en meng goed. Vervolgens de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel verder gaar. Meng dan het asamewater erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565123