Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ayam Goreng Padang - gebakken kip uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Padang
gebakken kip uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
10 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
4 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
5 eetl limoen, sap
1 theel zout
250 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
11 teentjes knoflook
4 cm jahe
3 cm kunyit
7 kemiri noten, geroosterd
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 6 stukken. Wrijf de kip in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Spoel daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de lengkuas.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de serai, de lengkuas en de jeruk purut voor 4 minuten. Dan de kip en het water toevoegen en kook totdat de kip gaar is geworden en het vocht vrijwel is verdampt. Laat de kip daarna afkoelen.
Verhit in een pan olie en bak de kip goudbruin en zet apart. Bak dan de bumbu met de kruiden goudbruin en schep het over de kip en Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239469