banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sup Daging Asam Pedas - pittige zurige vlees soep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Daging Asam Pedas
pittige zurige vlees soep

Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr rundvlees (borst)
3 groene tomaten
1 suikermais (gekookt)
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
2 groene lomboks
1 rode lombok
5 rode rawits
1 serehstengel (witte deel)
2 salam blaadjes
2 cm laos
5 jeruk purut blaadjes
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 lente-uitje
1 eetl limoensap
1 eetl kecap manis
750 ml water
750 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de tomaten in partjes, de knoflook en sjalotjes in dunne plakjes, de lomboks in schuine ringen. Wrijf of maal de rawits en de laos fijn. Snijd de lente-ui in stukjes. Haal de maiskorrels van de kolf af.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de rawits, de sereh, de salam, de laos en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit todat het van kleur verandert. Voeg de tomaten en de mais toe en bak deze zacht.
Dan het water, de bouillon, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui en de limoensap erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115933