1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Daging Asam Pedas
pittige zurige vlees soep

Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr rundvlees (borst)
3 groene tomaten
1 suikermais (gekookt)
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
2 groene lomboks
1 rode lombok
5 rode rawits
1 serehstengel (witte deel)
2 salam blaadjes
2 cm laos
5 jeruk purut blaadjes
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 lente-uitje
1 eetl limoensap
1 eetl kecap manis
750 ml water
750 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de tomaten in partjes, de knoflook en sjalotjes in dunne plakjes, de lomboks in schuine ringen. Wrijf of maal de rawits en de laos fijn. Snijd de lente-ui in stukjes. Haal de maiskorrels van de kolf af.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de rawits, de sereh, de salam, de laos en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit todat het van kleur verandert. Voeg de tomaten en de mais toe en bak deze zacht.
Dan het water, de bouillon, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui en de limoensap erdoor en serveer.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765431