banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sup Daging Tetelan Sawi Putih - rundvlees soep met kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sup Daging Tetelan Sawi Putih
rundvlees soep met kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundvlees (borstlap)
1500 ml water
2 eetl olie
1/2 ui
5 teentjes knoflook
2 takjes selderij
200 gr Chinese kool
100 gr wortel
100 gr paddenstoelen
10 bakso sapi / gehaktballetjes
1 lente-ui
1 theel sesamolie
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Hak de ui en de knoflook fijn. Snijd de selderij, de wortel en de kool in stukjes. Snijd de paddenstoelen in plakjes en de bakso in vieren. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit gaar. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de selderij voor 3 minuten. Voeg het dan toe aan de bouillon en meng goed.
Meng dan de kool, de wortel, de paddenstoelen, de bakso en de lente-ui erdoor en breng aan de kook. Dan de sesamolie, de vissaus, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 228 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686270