Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sup Daging Tetelan Sawi Putih - rundvlees soep met kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Daging Tetelan Sawi Putih
rundvlees soep met kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundvlees (borstlap)
1500 ml water
2 eetl olie
1/2 ui
5 teentjes knoflook
2 takjes selderij
200 gr Chinese kool
100 gr wortel
100 gr paddenstoelen
10 bakso sapi / gehaktballetjes
1 lente-ui
1 theel sesamolie
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Hak de ui en de knoflook fijn. Snijd de selderij, de wortel en de kool in stukjes. Snijd de paddenstoelen in plakjes en de bakso in vieren. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit gaar. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de selderij voor 3 minuten. Voeg het dan toe aan de bouillon en meng goed.
Meng dan de kool, de wortel, de paddenstoelen, de bakso en de lente-ui erdoor en breng aan de kook. Dan de sesamolie, de vissaus, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233453