Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Pindang Iga Bali - Balinese spareribs (rund)
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pindang Iga Bali
Balinese spareribs (rund)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spareribs (rund)
1000 ml water
2 salam blaadjes
2 serehstengels
8 jeruk purut blaadjes
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 rode lomboks
3 cm kunyit
3 cm laos
2 cm jahe
2 cm kencur
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ribbetjes in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de salam, de sereh en de jeruk purut toe en breng aan de kook. Dan de bumbu toevoegen en stoof het vlees langszaam gaar en de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 350 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805327