logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Tahu Petai
gebakken tahu met petehbonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu
2 salam blaadjes
1/2 theel trasi
10 peteh bonen
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
300 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de tahu in blokjes en de tomaat fijn. Snijd de peteh in plakjes/halveer deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de trasi voor 3 minuten. Voeg dan de peteh en de tomaat toe en meng alles goed. Vervolgens de tahu, de kecap en het zout toevoegen en alles goed mengen en bak voor 2 minuten. Giet het water erbij en kook het geheel zachtjes gaar.
 
 

Add comment

Submit

who is online

We have 106 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160980