Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Tahu Sayur

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Tahu Sayur

Bahan-bahan:
Ingredienten:
150 gr. tahu/tofu
75 gr. tauge
75 gr. peultjes
paar takjes selderie
stukje prei
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 eetl ketjap manis
250 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Snijd de prie, de selderij, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan olie en bak daarin de tahu goudbruin. Schep de tahu uit de wok. Fruit dan de sjalotten, de knoflook en de prei in een beetje olie. Dat het water toevoegen met de peultjes en de tahu en laat dit 5 minuten zachtjes stoven. Voeg dan de selderij, de taugé, de ketjap en zout naar smaak toe en stoof dit alles nog 2 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251669