banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Tumis Tahu Tauge Kedelai - gebakken tauge met gele tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tahu Tauge Kedelai
gebakken tauge met gele tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr tauge kedelai (tauge van sojabonen)
1 blok tahu takwa / tahu kuning
50 gr rundergehakt
3 takjes bieslook
1 salam blad
2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 tomaat
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en hak de bieslook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de tauge toevoegen en meng alles goed. Schep de kecap, de peper en de palmsuiker erdoor gevolgd door het water. Breng aan de kook en schep de tahu en de bieslook erdoor en laat het geheel zachtjes gaar worden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39813370