banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Tempe Cabai Gendot - gesauteerde tempe met chilipeper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tempe Cabai Gendot
gesauteerde tempe met chilipeper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
3 cabai gendot/habanero
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
3 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in reepjes van 4x1cm. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de cendot in dunne reepjes.
Verhit in een pan olie en bak de tempe bruin en zet apart. Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de sjalotjes samen met de knoflook, de salam, de laos en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de cendot toe en bak deze zacht.
Dan de tempe, de kecap, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565791