banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rendang 2
pittig rundvlees in kokosmelk
Bahan-bahan
Ingrediënten
900 gr rundvlees
1000 ml kokosmelk
3 cm verse gember (jahe/djahé)
6 cm laos (in 3 stukjes)
1 citroenschil (2,5x2,5 cm)
3 djeruk perut blaadjes (anders laurier)
2 eetl. olie
1 theel. zout

Haluskan:
boemboe

5 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 theel. gemalen turmeriek (kunjit)
12-20 rawits

Cara membuat:
bereiding
Snijd de sjaotten, de knoflook en de rawits fijn. Wrijf of maal vervolgens de sjalotten, de knoflook, de rawits samen met de turmeriek tot een pasta. Snijd het vlees is blokjes van 5x5cm.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de net gemaakte boemboe. Voeg het vlees toe en bak dit voor 3 minuten.
Voeg dan de kokosmelk, de gember, de citroenschil, de djeruk perut blaadjes en de laos toe. Laat dit zachtjes stoven totdat het vlees gaar is en het vocht wrijwel verdwenen is. Er blijft dan een dikke saus over.
Serveer met nasi putih.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36650270