Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Rendang aceh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rendang aceh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
3 kruidnagels
100 ml olie
50 gr geraspte kokos
zout naar smaak
2 steranijs
4 kardamomzaadjes
2 tomaten

Haluskan:
boemboe;
6 sjalotten
6 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 groene lombok
1/2 theel jinten
1 theel ketumbar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de tomaten in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel 1,5 uur stoven totdat het vlees gaar is. Eventueel wat water toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 538 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252503